Guláš majster Horné Dubové – 2.7.2016

Obec Horné Dubové pozýva všetkých občanov na 2. ročník podujatia „Guláš majster“, ktorý sa uskutoční 2.7.2016 (sobotu) o 13:00 hod. na miestnom futbalovom ihrisku (areál TJ). Súťažiť sa bude v 1-3 členných družstvách, pričom súťaže sa môžu zúčastniť aj obyvatelia iných obcí. Prihlásiť sa je možné buď: osobne na obecnom úrade, telefonicky na tel. čísle: 5575 165, alebo mailom na obec@hornedubove.sk. Štartovné je stanovené na 5€/družstvo.

Organizačné pokyny a podmienky súťaže :

  1. Príchod súťažiacich družstiev do areálu TJ ľubovoľne
  2. Oficiálne zahájenie 13,00 hod.
  3. Materiál na prípravu gulášu si zabezpečí každé družstvo na svoje náklady (kotlík, suroviny, nože, ingrediencie).
  4. Oheň nemôže byť položený na holej zemi (železná alebo betónová kocka) – týka sa len tých, ktorý nemajú originál kotlíky.
  5. Minimálne množstvo pripraveného gulášu je 5l.
  6. Keďže sa jedná o súťaž vo voľnom štýle, druh mäsa a množstvo navareného gulášu je ľubovoľné. Suroviny musia byť v celistvom stave, nič nesmie byť nakrájané.
  7. Organizátor zabezpečí pre každé súťažné družstvo drevo, vodu, 10 ks plastových tanierov, 10 ks lyžíc a 1 chlieb.
  8. Organizátor zabezpečí porotu, ktorá bude kontrolovať spôsob varenia, vyhodnocovať chuťovú i vizuálnu stránku výsledného produktu.
  9. Vyhlásenie výsledkov bude po ukončení varenia cca o 17,00 hod.
  10. Po vyhodnotení výsledkov môžu družstvá ponúknuť návštevníkom podujatia svoj guláš na predaj za jednotnú cenu 1,00 €.
  11. Vyhodnotené budú tri najlepšie guláše, ktoré určí porota a jeden guláš, ktorý zvolia návštevníci podujatia.
  12. Po vyhlásení výsledkov bude pokračovať zábava pri hudbe.

 

Ostatné podmienky :

  1. Účasť v súťaži je na vlastnú zodpovednosť
  2. Súťaže sa nesmú zúčastniť osoby pod vplyvom alkoholu
  3. Každé družstvo je povinné po skončení súťaže dať miesto do pôvodného stavu

V prípade nejasností kontaktujte:

Ján Hrčka – starosta  č. tel. 0905 400 130

Alena Selnekovičová – č. tel. 5575165

Komentáre

Počet komentárov

Comments are closed.